ON AIR MUSIC AWARDS sustine viitorii muzicieni

By April 4, 2014 Stiri 2 Comments

OAMA-2014-poster-bands-nou-no-partPe 29 aprilie 2014, la Sala Polivalenta, va avea loc ON AIR MUSIC AWARDS 2014 – Gala Elitei Industriei Muzicale din Romania. Biletele pentru gala au fost puse deja in vanzare in retelele Eventim si MyTicket, 5% din valoarea biletelor vandute urmand sa fie directionata catre Colegiul National de Arte Dinu Lipatti pentru achizitionarea unor instrumente muzicale necesare elevilor acestei institutii de invatamant. Astfel, On Air Music Awards isi adauga si o valenta de responsabilitate sociala si alege sa sustina viitorii muzicieni. 

Biletele au preturi cuprinse intre 140 si 200 lei si pot fi achizitionate deja din retelele MyTicket si Eventim. Organizatorii avertizeaza insa ca achizitionarea unui bilet nu garanteaza intrarea in sala, fiind necesara respectarea dress code-ului, si anume black tie creative.

ON AIR MUSIC AWARDS este o platforma de valorizare a intregii piete muzicale romanesti – artisti sau trupe care se manifesta in diferite genuri muzicale, compozitori, case de productie sau producatori independenti, organizatori de concerte si festivaluri. Un proiect independent, organizat de compania Star Management, evenimentul nu este afiliat niciunui trust media si niciunei structuri din industria muzicala. In traditia galelor internationale de premiere, incepand de anul acesta, prin regulamentul ON AIR MUSIC AWARDS  toti artistii si casele de productie majore si independente au fost invitati sa depuna spre jurizare cele mai bune productii lansate in perioada 31 ianuarie 2013 – 1 februarie 2014.

Din juriul ON AIR MUSIC AWARDS fac parte 50 de electori care voteaza independent, in doua runde: nominalizarile si, ulterior, castigatorii. Rezultatele sunt centralizate și validate direct de compania de audit Ascentor. Nominalizatii celor 21 de categorii sunt anuntati in 8 aprilie, iar castigatorii fiecarei categorii si Artistul Anului vor fi anuntati in 29 aprilie la Sala Polivalenta.

“Alegerea Salii Polivalente ca loc de desfasurare a galei este o urmare fireasca a ecourilor editiei de anul trecut. Inca de la prima editie am anuntat ca exista si bilete pentru publicul iubitor de muzica, iar 5% din valoarea biletelor vandute va merge la Colegiul National de Arte Dinu Lipatti, pentru achizitionarea de instrumente muzicale, fapt ce a generat o cerere ridicata de bilete pentru editia de anul acesta. De asemenea, avem o scenografie spectaculoasa care nu putea fi montata decat in acest spatiu”, a declarat Anca Lupes, Managing Partner la Star Management.

2 Comments